Fra kun
kr. 523
pr. måned
Få nordens største bookingsystem fra kun kr. 523 pr. måned.
- inklusiv kassesystem, vagtplan og meget, meget mere.
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud og oplev hvordan vores system sparer dig tid og penge hver måned.

FlexyBook - Nordens største booking system

FlexyBook er en komplet bookingløsning til bowlingcentre, konferencecentre, legeland og alle typer aktivitetscentre, som lever op til alt en moderne virksomhed forventer af deres IT-system - og langt mere end det.

Vores mission er: "At sikre kunderne har alle forretningstrumfer samlet i ét komplet og unikt system med døgnsupport".

Fordelene er mange:
Saml f.eks. dit booking system, online booking og marketing system i én løsning og du får nu mulighed for automatisk at sende bekræftelser, som kun har mersalgsreklame på de produkter kunden ikke har bestilt. Efter kundens besøg lader du dit spørgeskema blive sendt ud automatisk og du vil nu kunne skabe endnu gladere kunder, som snart kommer igen.

Når du er klar, vokser vores løsning med dig - forestil dig f.eks. infoskærme som kan vise alle tænkelige oplysningner fra systemet. Nu har du lige pludselig mulighed for let og billigt at få flotte reklamer - eller hvad med en elektronisk vejviser til dine selskaber? Mulighederne er mange og vi lader os ikke begrænse.

Vil du høre mere, så kontakt os allerede i dag - vi tager gerne en snak med dig, om hvad vores løsning kan gøre for din virksomhed.