Er du tilfreds
med dit system ?
Hos os bliver dine gode idéer hørt igennem det indbyggede idécenter og med de løbende gratis opdateringer har du altid de nyeste features. Det er ikke tilfældigt at 99% af alle kunder bliver hos FlexyBox.

Funktioner

Vores løsning er modulopbygget, så du får et solidt grundsystem, som du løbende kan udvide.

Du får langt de fleste systemer i vores grundmodul - vagtplan, bordplanlægning, faktureringssystem og kassesystem er bare nogle få eksempler.

Vi sidder klar, så bare ring til os, hvis du har spørgsmål, eller vil have sammensat et tilbud til netop dit behov.


Booking System

Booking System

Kernen i FlexyBook, som klarer alle former for bookinger - uanset om der er tale om booking af aktiviteter, hotelværelser eller andre resourcer. Har du noget som skal bookes, klarer vi det.

Kassesystem - FlexyPOS

Kassesystem - FlexyPOS

Et Touch kassesystem som er let og hurtigt at bruge. Det klarer alt - lige fra gavekort og valuta til hurtig splitning af regninger. Bestem selv hvordan dine knapper og menuer skal være.

Personalehåndtering

Personalehåndtering

Skab overblik over dit personale med den integrerede vagtplan og spar tid med lønintegrationen. FlexyBook indeholder al den personalehåndtering du skal bruge.

Fakturering

Fakturering

Faktureringssystemet gør det let at sende fakturaer via post, e-mail eller direkte EAN fakturering. Håndter manglende betalinger og rykkere og få et hurtigt overblik over kundernes konti.

Konkurrencer

Konkurrencer

Lav interne konkurrencer og motiver personalet til at sælge mere. Personalet kan hele tiden se deres placering i konkurrencen, hvilket giver en sjovere hverdag og øger omsætningen.

FlexyMarketing

FlexyMarketing

Med FlexyMarketing har du et komplet markedsføringssystem, hvor du let kan administrere e-mail nyhedsbreve og SMS klubber. Den omfattende statistik giver desuden et uundværligt overblik.

FlexyNet Onlineadgang

FlexyNet Onlineadgang

FlexyNet er online portalen, hvor dit personale f.eks. kan logge ind og se deres egen vagtplan. Du kan også se dine egne rapporter - perfekt til hjemmefra eller på ferien.

Info skærme

Info skærme

Vis f.eks. reklamer eller booking informationer til dine kunder eller sæt en skærm op med interne konkurrencer til personalet. Kun fantasien sætter grænser i dette dynamiske system.

Egne rapporter

Egne rapporter

Skab de rapporter, som er interessante for dig - uanset om det er reservations-, salgs- eller lønstatestik. Rapporterne kan automatisk sendes til din mail ifølge en tidsplan.

Lagerstyring

Lagerstyring

Med vores komplette lagerstyring kan du let holde styr på din lagerbeholdning og systemet gør det let kun at bestille de nødvendige varer. Direkte integreret med kassesystemet.

Lys-, bane- og relæstyring

Lys-, bane- og relæstyring

Spar penge på strøm og hav kun lyset tændt ved dine aktiviteter når der er bookinger. Lyset tændes automatisk, når en booking starter og slukkes automatisk, når bookingen er færdig.

Beskedsystem

Beskedsystem

Send en besked til medarbejderne og de vil automatisk blive påmindet om ulæste beskeder når de bruger systemet. Beskeder kan desuden videresendes til medarbejderens egen e-mail.

Gratis support

Gratis support

Vi vægter service højt - især den personlige af slagsen. Vi yder derfor gratis telefonsupport fra kl. 09:00-16:00 på alle hverdage. Ring så tit du har lyst, så lærer man bedst.