Hvad vil du
kunne booke?
Booking systemet er kernen i FlexyBook, som klarer alle former for bookinger - uanset om der er tale om booking af aktiviteter, hotelværelser eller andre resourcer. Har du noget som skal bookes, klarer vi det.

Booking System


Bowling

Bowling

Booking af bowling baner og tilbud bliver ikke smartere end med FlexyBook. Som Nordens førende bowling booking system finder du ikke noget tilsvarende.

Hotel

Hotel

Med vores modul udviklet specifikt til hoteller og kroer, får du hurtigt et overblik over dine værelser. Kombineret med kassesystemet er det let at afregne kunden ved afrejse.

Lokaler

Lokaler

Skab overblik over dine lokaler og hold styr på dine reservationer til f.eks. selskaber, møder og kurser. Multi-reservationer gør det let at booke til en given periode.

Aktiviteter

Aktiviteter

Book en eller flere aktiviteter og lad Booking Guiden splitte store selskaber i hold, så tiden bliver udnyttet bedst muligt. Perfekt til event og aktivitetscentre.

Skabsleje

Skabsleje

Hold let styr på udlejning af dine skabe og bestem selv frekvensen for opkrævninger. Et fleksibelt system med mulighed for udskrivning af kontrakter og forskellige priser pr. skabstype.

De gule sider

De gule sider

Integrationen sparer personalet tid og sikrer korrekte kundeoplysninger. Indtast blot telefonnr. og programmet henter automatisk navn og adresse hvis muligt.

Fleksibelt bookingsystem

Fleksibelt bookingsystem

Med vores utrolig fleksible opsætning er det kun fantasien som sætter grænser for hvad der kan bookes med FlexyBook.

Online booking

Online booking

Med online booking sparer du ressourcer ved telefonen og øger kundeservicen. Et komplet system med bekræftelse og mersalg, som tager højde for booking begrænsninger.