"...med enorme
muligheder
og..."
"...Systemets fleksible moduler kommer med enorme muligheder og gør at vi altid udnytter den nye teknologi fuldt ud. Med 13 centre i hele Danmark er det essentielt for os at have et system som FlexyBook, hvor udviklingen aldrig går i stå..."

Lene Høj
Direktør, Bowl'n'Fun A/S

Referencer


Det er klart en fordel at have et system, hvor alt er samlet - lige fra booking og kasseapparat til vagtplanlægning og e-mail/sms marketing. Systemet er så omfattende at det klarer vores IT-behov på tværs af alle vores centre.

Lene Høj, Direktør - www.bowlnfun.dk

Bowl'n'Fun A/S

FlexyBook klarer alle hverdagens behov – små som store. Bowling, konference og økonomi samlet i et. Systemets overskuelige opsætningsmuligheder gør, at jeg kan skræddersy det, som jeg ønsker og løbende tilpasse mig forandringer. Den brugervenlige overflade mindsker oplæringstiden for nye medarbejdere og øger effektiviteten.

Mikael Brændeskov Andersen, Ejer - www.lanesandlounges.dk

Copenhagen Bowl & Event A/S

Jeg deler en ny idé med FlexyBox, de udvikler den og sammen får vi den implementeret - det er en fornøjelse at være en del af hele processen… Det sikrer at FlexyBook er et meget brugervenligt system, som er er nemt for personalet at sætte sig ind i.

Kenneth, Daglig leder - www.naestvedbowl.dk

Næstved Bowlingcenter