Er du tilfreds
med dit system ?
Hos os bliver dine gode idéer hørt igennem det indbyggede idécenter og med de løbende gratis opdateringer har du altid de nyeste features. Det er ikke tilfældigt at 99% af alle kunder bliver hos FlexyBox.

Funktioner

Vores løsning er modulopbygget, så du får et solidt grundsystem, som du løbende kan udvide.

Du får langt de fleste systemer i vores grundmodul - kundehåndtering, medlemskabsstyring, egne rapporter og kassesystem er bare nogle få eksempler.

Vi sidder klar, så bare ring til os, hvis du har spørgsmål, eller vil have sammensat et tilbud til netop dit behov.


Holdbooking

Holdbooking

Den elektroniske holdplan holder styr på alle dine hold og dets tilmeldinger. De fleksible systemer til venteliste, bøder og booking- begrænsninger gør det nemt at optimere driften.

Bane- og aktivitetsbooking

Bane- og aktivitetsbooking

Let booking af alt fra squash-baner til diverse udstyr, direkte i systemet. Systemet holder styr på alle former for aktivitets booking, som kunderne også kan booke online.

Suveræn kundehåndtering

Suveræn kundehåndtering

Med stor fokus på brugervenlighed minimeres personale-fejl, samtidig med at det er let at håndtere kunder i hverdagen - uden at der gåes på kompromi med funktionalitet.

Online booking

Online booking

Online kan medlemmer let logge ind med telefonnr. eller FaceBook. Via holdbeskrivelse, billeder og videoklip kan du imponere dine kunder og hjælpe dem med at opdage nye, spændende hold.

Medlemskaber

Medlemskaber

Hold let styr på dine medlemskaber og tilpas dem præcis til dine ønsker, uafhængigt af hinanden. Benyt f.eks. den psykologiske effekt ved 2-ugers opkrævninger til at at øge din omsætning.

Begræns booking

Begræns booking

FlexyFitness gør det muligt at kombinere dine booking- begrænsninger på tværs af kontrakter, så du let kan lave billige medlemskaber som er ekstra begrænset.

Kundeterminal

Kundeterminal

Udover fremmøde og booking vises din egen udsendelse af billeder, film og tekst, når der ingen kunder er ved skærmen. Et imponerende system, som skal opleves.

Infoskærme

Infoskærme

Vis f.eks. reklamer eller booking- informationer til dine kunder eller sæt en skærm op med interne konkurrencer til personalet. Kun fantasien sætter grænser i dette dynamiske system.

Automatisk dørsystem

Automatisk dørsystem

Nu kan du lade dit center være åbent, selv når personalet er gået hjem. Hele systemet kører automatisk - f.eks. blokeres der for kundekortet, når medlemskabet stopper eller inaktiveres.

Personalehåndtering

Personalehåndtering

Skab overblik over dit personale med den integrerede vagtplan og spar tid med lønintegrationen. FlexyBook indeholder al den personalehåndtering du skal bruge.

Kassesystem - FlexyPOS

Kassesystem - FlexyPOS

Et touch kassesystem som er let og hurtigt at bruge. Det klarer alt - lige fra gavekort og valuta til spørgsmål om mersalg. Bestem selv hvordan dine knapper og menuer skal være.

Egne rapporter

Egne rapporter

Skab de rapporter, som er interessante for dig - uanset om det er hold-, medlemskab- eller lønstatestik. Rapporterne kan automatisk sendes til din mail ifølge en tidsplan.

Faktura- og rykkersystem

Faktura- og rykkersystem

Faktura- og rykkersystemet i FlexyFitness kan tilpasses din egen rykkerprocedure, så der rykkes præcis som du ønsker det.

Nets Betalingsservice

Nets Betalingsservice

Send nemt og bekvemt alle dine opkrævninger via Nets - også til kunder som ikke er tilmeldt betalingsservice. Kunder der betaler via indbetalingskort kan automatisk opkræves gebyr.

Gratis support

Gratis support

Vi vægter service højt - især den personlige af slagsen. Vi yder derfor gratis telefonsupport fra kl. 09:00-16:00 på alle hverdage. Ring så tit du har lyst, så lærer man bedst.