Hvad vil du
kunne booke?
Uanset om der er tale om baner, lokaler eller udstyr giver systemet et uundværligt overblik over dine bookinger. Kombiner det med onlinebooking og du har et suverænt værktøj til at mindske administrationen.

Bane- og aktivitetsbooking

Let booking af alt fra squash-baner til diverse udstyr, direkte i systemet. Systemet holder styr på alle former for aktivitets booking, som kunderne også kan booke online.


Grafisk overblik

Grafisk overblik

Bookinger vises overskueligt i en grafisk plan, som bl.a. sikrer at alle bookinger bliver fremmødt og evt. betalt. Fremmøde og betaling klares naturligvis hurtigt med et enkelt klik.

Træk-og-slip

Træk-og-slip

I aktivitets oversigten kan personalet let rette bookinger via træk-og-slip, f.eks. hvis tidspunktet eller banen/aktiviteten skal ændres.

Dynamisk prisudregning

Dynamisk prisudregning

Øg din kapacitet, og dermed omsætning, ved f.eks. at pålægge et mindre gebyr for de populære tidsperioder og samtidig gøre det billigere i andre perioder. Alle priser udregnes automatisk.

Tilmelding af gæster

Tilmelding af gæster

Gæster bookes hurtigt og let via telefonnr., hvor navn og adresse automatisk hentes fra De Gule Sider. Når gæsten kommer igen samles al historik, så det er let at lave opfølgning.