Begrænsning kan
åbne nye dører
Med FlexyFitness bookingbegrænsning kan du ramme lavpris-målgruppen med billige og begrænsede medlemskaber - uden at dine flittige kunder bliver begrænset og må gå på kompromis med træningen.

Begræns booking

FlexyFitness gør det muligt at kombinere dine bookingbegrænsninger på tværs af kontrakter, så du let kan lave billige medlemskaber som er ekstra begrænset. 


Samtidige bookinger

Samtidige bookinger

Lav medlemskaber som begrænser antallet af samtidige bookinger dine kunder kan oprette, uden det blokerer dem for at foretage Last Minute bookinger, på aktiviteter som starter snart.

Træningsdage

Træningsdage

Lav medlemskaber som begrænser antallet af træningsdage en kunde må have hos dig i en given periode. Endnu et værktøj som gør at du kan tilbyde prisbillige medlemskaber.

Udvid begrænsning med tilkøb

Udvid begrænsning med tilkøb

Der er ingen grund til at begrænse dine trofaste kunder, hvis de vil træne mere. Tilbyd dem f.eks. at tilkøbe et klippekort som udvider din normale begrænsning.

Vælg begrænsning pr. medlemskab

Vælg begrænsning pr. medlemskab

Alle begrænsninger kan opsættes unikt for hver type medlemskab, så du har maksimal fleksibilitet til at lave flere konkurrencedygtige medlemskaber.