Detaljerede rapporter
med grafer
Skab de rapporter, som er interessante for dig - uanset om det er reservations-, salgs- eller lønstatistik. Rapporterne kan automatisk sendes til din mail ifølge en tidsplan.

Egne rapporter

Skab de rapporter, som er interessante for dig - uanset om det er hold-, medlemskab- eller lønstatestik. Rapporterne kan automatisk sendes til din mail ifølge en tidsplan. 


Statistik på alt

Statistik på alt

Udtræk udførlig statistik på alle data fra systemet. Rapportsystemet giver dig bla. booking, hold-, medlemskab-, løn-, personale- og salgsstatistik i samme fleksible system.

Konkurrencer

Konkurrencer

Lav let konkurrencer på lige nøjagtigt dine fokusområder. Konkurrencer kan køres overordnet for forretninger i en kæde, men også for personalet i den enkelte forretning.

Visuelt overblik

Visuelt overblik

På mindre end 10 sekunder kan du tilføje nye grafer til dine rapporter - aldrig har det været nemmere at lave så flotte og brugbare rapporter.

Tilpasning

Tilpasning

Skab og tilpas rapporter som viser lige præcis de statistikker som du skal bruge. Når du først har opsat din rapport, kan du senere let hente den ud for en given periode.

På tværs af kæde

På tværs af kæde

Når først en rapport er oprettet kan man let dele den med andre forretninger i kæden. På FlexyNet kan alle rapporter omdannes til sammenlignings-rapporter for hele kæden.

Automatisk mail

Automatisk mail

Få sendt dine uge- og måneds-rapporter automatisk via mail, så du sikrer, at du altid får fuldt op på dine fokusområder. Eller modtag resultatet af sidste uges konkurrence hver mandag morgen.