Alt i et system
skaber overblik
Vores komplette økonomisystem samler alle dine fakturaer og rykkere i ét system og giver dig et fantastisk overblik. Nye fakturaer skabes automatisk og sendes på få sekunder og hvis en kunde har spørgsmål finder du let afsendte fakturaer og rykkere i arkivet.

Faktura- og rykkersystem

Faktura- og rykkersystemet i FlexyFitness kan tilpasses din egen rykkerprocedure, så der rykkes præcis som du ønsker det.


Afsendelse af Faktura

Afsendelse af Faktura

Afsendelse af fakturaer sker let igennem fakturerings-systemet, som f.eks. automatisk danner en faktura til alle firmakontrakter. Afsendelse sker på mindre end 3 sekunder via EAN eller e-mail.

tilpasset rykkerprocedure

tilpasset rykkerprocedure

Systemet tilpasses din egen rykkerprocedure, så betalingspåmindelser og rykkere udsendes som du ønsker det. Du kan selvfølgelig kører rykkere flere gange på samme måned.

Rykning af saldo

Rykning af saldo

Saldorykning er perfekt til f.eks. privat kunder. Saldoen rykkes automatisk ved næste Nets opkrævning til kunden, så der spares penge på gebyr til Nets.

Rykning af faktura

Rykning af faktura

Fakturarykning er perfekt til virksomheder og foreninger, som ikke er tilmeldt betalingsservice. Rykkerne kan via et simpelt klik sendes via e-mail, EAN-fakturering eller alm. brev.