Nemt for kunder
og personale
Personalet har altid overblik over holdplanen, samtidig med at tilmelding af gæster går lynhurtigt via opslag på De Gule Sider. Online bookingen fuldender den brugervenlige holdplan, så også kunderne føler sig hjemme i systemet.

Holdbooking

Den elektroniske holdplan holder styr på alle dine hold og dets tilmeldinger. De fleksible systemer til venteliste, bøder og bookingbegrænsninger gør det nemt at optimere driften. 


Holdbooking

Holdbooking

Personalet vil hurtig føle sig hjemme i den overskuelige holdplan, hvorfra det er let at tilmelde nye medlemmer eller aflyse hold.

Tilmelding af gæster

Tilmelding af gæster

Gæster tilmeldes hurtigt og let via telefonnr., hvor navn og adresse automatisk hentes fra De Gule Sider. Når gæsten kommer igen samles al historik, så det er let at lave opfølgning.

Venteliste-SMS

Venteliste-SMS

Når et medlem står på venteliste og der bliver plads på holdet, sendes automatisk en SMS til medlemmet. Systemet kan automatisk opkræve et SMS-gebyr pr. modtaget SMS.

Holdadministration

Holdadministration

Det er let at oprette og tilpasse hold i den intelligente hold- administration, som samtidig gør det muligt at rette en enkelt holddag, uden at påvirke holdets øvrige dage.