Skab opmærksomhed
og mere salg
Vis f.eks. reklamer eller booking informationer til dine kunder eller sæt en skærm op med interne konkurrencer til personalet. Kun fantasien sætter grænser i dette dynamiske system.

Infoskærme

Vis f.eks. reklamer eller bookinginformationer til dine kunder eller sæt en skærm op med interne konkurrencer til personalet. Kun fantasien sætter grænser i dette dynamiske system. 


Elektronisk holdplan

Elektronisk holdplan

Den elektroniske holdplan viser informationer om dagens hold. Kombiner holdplanen med aktuelle nyheder og dine kunder vil nyde altid at være opdateret.

Tilbud og reklamer

Tilbud og reklamer

Vis film, billeder, tekst og animationer til kunderne, så de bliver fanget af dine aktuelle tilbud. Sæt perioder for reklamerne, så det altid kun er relevante tilbud der vises.

Dynamisk prisliste

Dynamisk prisliste

Giv dine kunder overblik ved at have skærme som viser priser og varer der passer til tidspunktet. Reklamer for morgenmad sælger f.eks. bedre om morgenen end de gør om aftenen.

Personaleskærme

Personaleskærme

Opsæt skærme til personalet som viser vigtig information, kommende bookinger eller konkurrencer og giv dermed dit personale mulighed for at blive langt mere effektive.

Vejviser system

Vejviser system

Det moderne vejviser system viser dine kunder vej til deres hold. Systemet viser skærm for skærm i hvilken retning kunderne skal gå for at komme til den rigtige sal for næste holdstart.