FlexyPos, fremtidens
kasseaparat
Et touch kassesystem som er let og hurtigt at bruge. Det klarer alt - lige fra gavekort og valuta til hurtig splitning af regninger. Bestem selv hvordan dine knapper og menuer skal være.

Kassesystem - FlexyPOS

Et touch kassesystem som er let og hurtigt at bruge. Det klarer alt - lige fra gavekort og valuta til spørgsmål om mersalg. Bestem selv hvordan dine knapper og menuer skal være.


Moderne kasseapparat

Moderne kasseapparat

Det touch-venlige kasseapparat gør det hurtigt og let at slå varer i kassen. Hvis kunden ikke har penge med, kan man hurtigt og enkelt opkræve salget via Nets betalingsservice.

Gem regninger

Gem regninger

Med kassesystemet er det nemt at starte på en regning og gemme den til senere betaling. Der er ingen begrænsning på antallet af åbne regninger.

Gavekort

Gavekort

Med kassesystemet har alt du skal bruge for at administrere gavekort - ligefra udskrivning af almindelige gavekort og kodning af magnet gavekort, til oversigt over aktuelle gavekort.

Sweetdeal og vouchers

Sweetdeal og vouchers

Integration med førende gavebevis udbydere (Sweetdeal.dk mm.) gør det let at tage imod gavebevis. Alle bevis valideres ved salg, så man undgår at bruge samme bevis 2 gange.

Integration til bogføring

Integration til bogføring

Integration til bogføringsprogrammer sparer tid/penge på bogføringen, og giver dig mulighed for præcist at vælge det kontonr. som salgene skal bogføres under.