Forvent mere og
bliv imponeret
Brugervenlig booking og fremmøde er vigtigt, men hvorfor nøjes, når du kan få så meget mere end det? Reklamer, elektronisk holdplan, nyheder og film - kun fantasien sætter grænser for hvad du kan skabe med vores infoskærme, som er direkte integreret i vores kundeterminal.

Kundeterminal

Udover fremmøde og booking vises din egen udsendelse af billeder, film og tekst, når der ingen kunder er ved skærmen. Et imponerende system, som skal opleves.


Smart fremmøde

Smart fremmøde

Terminalen gør det hurtigt og let for kunderne at fremmøde til dine hold og aktiviteter. Du vælger selv om der skal udskrives fremmøde kvitteringer og om flere fremmøder må samles på samme udskrift.

Hurtig booking

Hurtig booking

Kunderne kan hurtigt booke sig selv på fremtidige hold eller aktiviteter. Systemet husker kundens tidligere partnere, så det er endnu lettere at booke f.eks. squash og badminton baner.

Kundebeskeder

Kundebeskeder

Hvis personalet har skrevet en intern besked til kunden vises den automatisk næste gang kunden logger ind på kundeterminalen. Perfekt til mange ting, f.eks. besked om glemte sager.

Reklame og informationsskærm

Reklame og informationsskærm

Når der ingen kunder er ved skærmen vises din egen udsendelse af billeder, film og tekst. Perfekt til mersalg, holdplan, nyheder, sponsorreklamer mm.