Hurtig, nemt
og bekvemt
Uanset om du skal opkræve kunder tilmeldt betalingsservice eller kunder som skal modtage indbetalingskort går det hurtigt og smertefrit via Nets betalingsservice. Opkrævningerne foretages med ét enkelt klik og oplysninger om betalinger indlæses automatisk i systemet.

Nets Betalingsservice

Send nemt og bekvemt alle dine opkrævninger via Nets - også til kunder som ikke er tilmeldt betalingsservice. Kunder som betaler via indbetalingskort kan automatisk opkræves gebyr.


Elektronisk kvittering

Elektronisk kvittering

Al data der sendes til Nets bliver elektronisk kvitteret af Nets. Kvitteringerne aflæses elektronisk og vises som ikoner, så du hurtigt og let kan se, at alt er gået som det skal.

Ingen kunder mistes

Ingen kunder mistes

Hvis du skifter fra et andet IT system skal du ikke være bange for at miste kunder. Alle Nets tilmeldinger fortsætter uændret, så kunden intet bemærker ved systemskiftet.

Automatisk gebyr

Automatisk gebyr

Du kan automatisk opkræve et gebyr for alle betalinger som foretages via indbetalingskort. Systemet registrerer hvordan kunden betaler, så du slipper for at have dobbelt-medlemskaber.

Valgfri tekst og specifikation

Valgfri tekst og specifikation

Du vælger selv en eventuel tekst og om du ønsker en opkrævnings-specifikation. Begge dele kan ses online i kundens netbank og på udsendte indbetalingskort.

Validering før opkrævning

Validering før opkrævning

Inden opkrævningerne sendes afsted bliver alle påvirkede kunder valideret. Sådan sikres det at en Nets opkrævning ikke fejler hvis en kunde f.eks. har en ugyldig adresse.

Integration med bogføring

Integration med bogføring

Alle opkrævninger og indbetalinger integreres fuldt ud med dit eksisterende bogføringssystem, ligesom resten af kassens salg. Spar tid på bogføringen - også ved indbetalingskort.