Fordi tilfredse
kunder
er vigtigt
Der er ikke noget vigtigere end glade og tilfredse kunder. Derfor er FlexyFitness spækket med funktioner, som gør det let for personalet at yde en god og personlig service.
Tag skridtet videre med infoskærme og oplev hvordan dit center forvandles...

Suveræn kundehåndtering

Med stor fokus på brugervenlighed minimeres personale-fejl, samtidig med at det er let at håndtere kunder i hverdagen - uden at der gåes på kompromi med funktionalitet.


Brugervenlig oprettelse

Brugervenlig oprettelse

F.eks. kan kundekort, sygesikringskort og billede fra webcam indlæses i den rækkefølge som passer personalet bedst - Hurtigere og lettere bliver det ikke.

Tilpas kundevinduet

Tilpas kundevinduet

Kundevinduet kan tilpasses præcis til din virksomhed, så personalet let kan finde rundt. Fjern f.eks. ubenyttede indtastningsfelter og tilføj dine egne. Kundevinduet er vigtigt - nu er det også dit eget.

Opgave og notat styring

Opgave og notat styring

Der er fuld opgave og notatstyring til alle kunder, som gør det let for personalet at holde styr på kontakt og historik med kunderne. Opgaverne kan let deles imellem flere medarbejdere.

Personlige beskeder

Personlige beskeder

Selv når du sender beskeder til mange på én gang kan beskederne være personlige. Start f.eks. alle beskeder med "Hej Heidi...". En personlig kontakt skaber glade kunder.

SMS og e-mail

SMS og e-mail

Send hurtigt både SMS og e-mails direkte fra systemet. Der er fuld historik på afsendte beskeder, som let kan følges for hver enkelt kunde. Alle beskeder kan ensrettes med en skabelon/signatur.

Interne beskeder

Interne beskeder

Med interne beskeder kan du give dine kunder besked uden at bruge penge på SMS. Beskerne bliver automatisk vist på check-in PC'en eller når kunden logger på online bookingen.

Aktivitetshistorik

Aktivitetshistorik

Fremmøde og bookinger for kunden samles i en overskuelig historik, som giver et vigtigt overblik over dine kunders aktivitet - uanset om der er tale om gæster eller eksisterende kunder.

Målrettet markedsføring

Målrettet markedsføring

Målret din markedsføring ved f.eks. at lave en SMS, e-mail eller intern besked som kun bliver sendt til kunder som har fremmødt til spinning indenfor de sidste 30 dage.

Personlig udvikling

Personlig udvikling

Synliggør hvor givende det er at træne hos netop dig - data om f.eks. vægt og fedtprocent kan gemmes, så kunden hjemmefra kan sin udvikling via flotte grafer på online bookingen.