Er du tilfreds
med dit system ?
Hos os bliver dine gode idéer hørt igennem det indbyggede idécenter og med de løbende gratis opdateringer har du altid de nyeste features. Det er ikke tilfældigt at 99% af alle kunder bliver hos FlexyBox.

Funktioner

Vores kassesystem er modulopbygget, så du får et solidt grundsystem, som du løbende kan udvide.

Du får langt de fleste systemer i vores grundmodul - gavekortsystem, konkurrencer, bordplanlægning og TakeAway system er bare nogle få eksempler.

Vi sidder klar, så bare ring til os, hvis du har spørgsmål, eller vil have sammensat et tilbud til netop dit behov.


Kassesystem

Kassesystem

Et Touch kassesystem som er let og hurtigt at bruge. Det klarer alt - lige fra gavekort og valuta til hurtig splitning af regninger. Bestem selv hvordan dine knapper og menuer skal være.

Online bordbestilling

Online bordbestilling

Med online bordbestilling kan dine gæster nemt og bekvemt reserverer borde. Det smarte system tager højde for bordenes størrelser og placeringer og sikrer at du aldrig får overbooket.

Bordplanlægning

Bordplanlægning

Den Touch-venlige bordplan gør det let for personalet at overskue bord-reservationer. Farver på bordene fortæller personalet hvornår et bord igen bør besøges, så kunderne altid er tilfredse.

Personalehåndtering

Personalehåndtering

Skab overblik over dit personale med den integrerede vagtplan og spar tid med lønintegrationen. FlexyPos indeholder al den personalehåndtering du skal bruge.

Fakturering

Fakturering

Faktureringssystemet gør det let at sende fakturaer via post, e-mail eller direkte EAN fakturering. Håndter manglende betalinger og rykkere og få et hurtigt overblik over kundernes konti.

Konkurrencer

Konkurrencer

Lav interne konkurrencer og motiver personalet til at sælge mere. Personalet kan hele tiden se deres placering i konkurrencen, hvilket giver en sjovere hverdag og øger omsætningen.

FlexyMarketing

FlexyMarketing

Med FlexyMarketing har du et komplet markedsføringssystem, hvor du let kan administrere e-mail nyhedsbreve og SMS klubber. Den omfattende statistik giver desuden et uundværligt overblik.

Info skærme

Info skærme

Vis f.eks. reklamer eller booking informationer til dine kunder eller sæt en skærm op med interne konkurrencer til personalet. Kun fantasien sætter grænser i dette dynamiske system.

Egne rapporter

Egne rapporter

Skab de rapporter, som er interessante for dig - uanset om det er reservations-, salgs- eller lønstatestik. Rapporterne kan automatisk sendes til din mail ifølge en tidsplan.

Lagerstyring

Lagerstyring

Med vores komplette lagerstyring kan du let holde styr på din lagerbeholdning og systemet gør det let kun at bestille de nødvendige varer. Direkte integreret med kassesystemet.

Beskedsystem

Beskedsystem

Send en besked til medarbejderne og de vil automatisk blive påmindet om ulæste beskeder når de bruger systemet. Beskeder kan desuden videresendes til medarbejderens egen e-mail.

Gratis support

Gratis support

Vi vægter service højt - især den personlige af slagsen. Vi yder derfor gratis telefonsupport fra kl. 09:00-16:00 på alle hverdage. Ring så tit du har lyst, så lærer man bedst.