markedsføring
mail og SMS
Med FlexyMarketing har du et komplet markedsføringssystem, hvor du let kan administrere e-mail nyhedsbreve og SMS klubber. Den omfattende statistik giver desuden et uundværligt overblik.

FlexyMarketing


E-mail nyhedsbreve

E-mail nyhedsbreve

Med mulighed for at lave forskellige grupper, kan du sende målrettede nyhedsbreve til dine kunder. Nyhedsbreve er en god og billig måde at lave målrettede reklamer direkte til dine kunder.

Hurtige SMS tilbud

Hurtige SMS tilbud

Med SMS modulet kan du hurtigt forvandle en stille dag til en god omsætning. Det intelligente system fordeler selv SMS'erne, så alle kunder får lige mange SMS'er.

Omfattende statestik

Omfattende statestik

Med omfattende statistik på din markedsføring, kan du let se hvor mange læsere dit nyhedsbrev har, samt hvor mange som følger dine links. Et uundværligt værktøj til optimering af salg.

Online tilmelding

Online tilmelding

Tilmelding til dit nyhedsbrev er direkte integreret i online bookingen, men kan også integreres i dit hjemmesidedesign, så kunderne kan tilmelde sig på f.eks. din forside.

Spørgeskemaer

Spørgeskemaer

De automatiske spørgeskemaer giver dig overblik over din kundetilfredshed og er et værdifuldt værktøj til at skabe loyale kunder som kommer igen.